Seminar! Conditiile de acordare a granturilor pentru tineret
CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A REPUBLICII MOLDOVA Vă asigură de înalta sa coconsiderațiune și Vă aducem la cunoștință despre parteneriatul Camerei și a UCIP - IFAD în vederea organizării seminarelor de informare pentru tinerii antreprenori, interesați de participarea a aplicarea granturilor oferite în cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (IFAD VI).

Urmare a cooperării noastre, tinerii (bărbați între 18-35 ani, femei 18-40 ani) vor avea posibilitatea să beneficieze de următoarele oportunităţi:
- Seminare de Informare despre produsele IFAD VI si procedurile de aplicare sau participare la program;
- Asistență și suport tinerilor antreprenori la pregătirea dosarului de aplicare pentru:
○ Obţinerea creditelor cu element de grant prin intermediul băncilor partenere,
o obţinerea granturilor, în scopul stimulării investiţiilor aferente lanţurilor valorice susţinute de UC1P-IFAD;
○ obţinerea granturilor, în scopul rambursării cheltuielilor eligibile, aferente activităţilor de promovare a companiei şi produseloi pentru foştii beneficiar IFAD.

în scopul familiarizării cu condiţiile de acordare a granturilor şi altor produse financiare pentru tineret, Vă invitam la sediul nostru (Chişinău, bl. Stefan cel Mare, 151, Sala de Şedinţe, et.2) la o prezentare, care se va desfăşura Marţi, 12 septembrie 2017 începutul la orele 10:00.

în acest context Vă rugăm să confirmaţi disponibilitatea cooperării şi participării Dvs. şi a tiiierilor antreprenori, planei responsabile de implimentarea acestor activități dnei Georgeta Mincu. Contacte: georgeta.mincu@chamber.md. tel: 069105166 sau 022-235268.


Inapoi »
  • Vizualizari: 573