Cele mai vizualizate

Stimați locuitori ai or. Sîngera, APL a or. Sîngera vine cu un mesaj de informare tuturor locuitorilor din lista strazilor mentionate ca se poate

Pentru promovarea unui mod sănătos de viață și petrecerea timpului liber activ, Primăria or. Sîngera a instalat mai multe echipamente sportive în

DONAREA DE SÂNGE ÎN IMSP CS SÎNGERA LA DATA DE 10.04.2019, ÎNCEPÎND CU ORA 09:00 CE TREBUIE SĂ CUNOASCĂ PERSOANELE CARE POT FI DONATORI DE SÂNGE:

Prin prezenta, în conformitate cu prevederile Legii ’’apiculturii” nr. 70 din 30.03.2006, Legii nr. 119-XV din 22.04.2004 ”Cu privire la produsele de

Prin prezenta, în conformitate cu prevederile art.13, alin.(4) a Legii nr.70 din 30.03.2006 agricultorii, art.20 alin(1), lit b), a Legii nr.119-XV

Noutati

Spune DA pentru sanatatea taAstăzi , 11 Noiembrie 2012 , în Republica Moldova se desfăşoară cursa de ciclism “Chişinău-Varniţa”. Evenimentul este organizat de către Compania Naţională de Asigurări în Medicină , în cadrul campaniei de promovare a modului de viaţă sănătos , ediţia 2012, cu genericul “Spune DA pentru sănătatea ta”.

Astăzi , 11 Noiembrie 2012 , în Republica Moldova se desfăşoară cursa de ciclism “Chişinău-Varniţa”. Evenimentul este organizat de către Compania Naţională de Asigurări în Medicină , în cadrul campaniei de promovare a modului de viaţă sănătos , ediţia 2012, cu genericul “Spune DA pentru sănătatea ta”.
Cursa a pornit din Chişinău , a făcut popas în oraşul Sîngera , ulterior urmează popasul în oraşul Anenii Noi , şi se va încheia la Varnița , unde va avea loc premierea participanţilor şi a finaliştilor. Evenimentul este organizat cu susţinerea Ministerului Sănătăţii , Ministerului Tineretului şi Sportului şi a Guvernului . Startul cursei de ciclism a fost dat la ora 10:30 , din Gradina Publică “Ştefan cel Mare şi Sfînt” din centrul capitalei .În or. Sîngera , bicicliștii au fost întâmpinați de către administrația publică locală , care i-a servit pe aceștia cu fructe și le-a oferit posibilitatea de a-și completa rezervele de apă .

Printre participanții la această cursă se află și Ministrul sănătății , Andrei Usatîi . Acesta a ținut un discurs în fața bicicliștilor , în care s-a arătat mulțumit de participanți , menționând totodată importanța practicării sportului pentru sănătate . De asemenea participanții au fost felicitați și de către Primarul or. Sîngera , Valeriu Poiată . Acesta a vorbit despre necesitatea implicării localnicilor în astfel de acțiuni , nu doar pentru sănătatea personală a participanților , ci și pentru promovarea acestei idei în masele largi . Cu un cuvânt de felicitare a venit și Directorul Liceului Teoretic ”Alexandru cel Bun” , Valeriu Zavate . Acesta a vorbit despre sănătate ca valoare universală și s-a arătat dornic de a organiza o astfel de cursă de ciclism locală .

La finalul fiecărui popas , așa cum a fost stabilit , unul dintre participanți va fi premiat . În or. Sângera , câștigătorul a primit o bicicletă performantă . Acesta a declarat că nu s-a așteptat și că o va folosi pentru antrenamente . Imediat după aceasta , a fost dat startul celei de-a 2-a etapă , care are ca destinație or. Anenii-Noi .
Inapoi »
  • Vizualizari: 1340