Felicitarea primarului cu ocazia sarbatoarii anuale a pogorarii Sfantului DuhDragi consăteni,
Aflîndu-ne în preajma unei frumoase sărbători creștine, de mare valoare, vin cu un mesaj de felicitare de la mic la mare, cu urări la multă sănătate, în primul rînd. Duminica Cincizecimii, numită în popor şi Duminica Mare, este sărbătoarea anuală a pogorârii Sfântului Duh peste Sfinţii Apostoli, fiind totodată și sărbătoarea întemeierii Bisericii creştine. În această zi fiecare gospodar, la poartă şi la intrarea în casă, arborează ramuri verzi de nuc sau de tei, pentru a se păzi de rele.

Post vacant! Asistent Social!Primăria or. Sîngera anunță post vacant pentru ocuparea funcției de:

Asistent social în domeniul protecţiei copilului


Atentie! Fluturele de Scaieti (Vanessa Cardui)În ultimele zile pe teritoriul Republicii Moldova se remarcă zborul intens al fluturelui de scăieți. Fluturele scaieților (Vanessa cardui) reprezintă una dintre cele mai interesante specii de Lepidoptere, numit şi „frumoasa doamnă“, datorită culorilor lui vii. Fluturii fac anual o lungă călătorie între nordul Europei și Africa.
Adultul are culoarea brun-cenușie, pe care se disting antenele negre. Aripile posterioare sunt portocalii cu desene albe si negre, iar aripile anterioare de culoare brună...

Anunt! Imposibilitatea desfasurarii sedintei extraordinare a Consiliului (31 mai 2019)Cu referire la înștiințarea grupului de consilieri, membrii fracțiunii „Pentru Sîngera, Dobrogea și Revaca" depusă în ziua de vineri, data de 24.05.2010, ora 16-50 primarul or Singera, dl Valeriu Poiata, în temeiul art. 10-11 al Legii nr. 436 din 28.12.2016 privind administrația publică locală, Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caraclcr personal, Legea nr. 100 din 22.12.2017 privind...


Promovarea unui mod sănătos de viață și petrecerea timpului liber activPentru promovarea unui mod sănătos de viață și petrecerea timpului liber activ, Primăria or. Sîngera a instalat mai multe echipamente sportive în apropierea Liceului Teoretic "Alexandru cel Bun".