Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Anunțuri » Referitor la circulația transportului public în or. Sîngera

Referitor la circulația transportului public în or. Sîngera

30 Noiembrie 2022, Miercuri
1 126
0

???? Referitor la circulația transportului  public în or. Sîngera.
???? Pentru claritate ???? începând cu 1 decembrie 2022 intervin următoarele modificări în itinerarele rutelor de transport public din or. Sîngera:
????1. Ruta de troleibuz nr.31 se înlocuiește cu ruta de autobuz nr. 18A a cărei stație terminus va fi stația de la Liceul Alexandru cel Bun (stația terminus a rutei nr 31);
????2.Rutele de autobuz 18 și 44 își PĂSTREAZĂ orarele și itinerarele;
????3.În regiunea Toc vor fi direcționate 19 rute zilnice pe ambele direcții ale autobuzului nr.33, în loc de 7 - cum a fost până în data de 01.12.2022. (rutele de la orele 7:30 și 7:50 în direcția spre Chișinău, vor circula prin regiunea Toc, cu staționare la oficiul poștal – pentru a transporta elevii la liceu).
???? Modificările respective parvin urmare a politicii Direcției Transport Public și Căi de Comunicație de optimizare a transportului public din mun. Chișinău, dar și necesității asigurării continue a cetățenilor cu transport public. Totodată, în perioada următoare, vor fi efectuate și alte modificări ale itinerarelor și orarelor de circulație.
???? Menționăm că în prezent primăria or. Sîngera are elaborat studiul de fezabilitate privind deschiderea unei rute noi în regiunea aeroport. În acest sens, informăm că pentru realizarea obiectivului menționat sunt necesare investiții în construcția drumului (proiectul tehnic este realizat deja) , inclusiv în sensul de lărgirea a unor porțiuni de drum spre proprietăți private, care urmează a fi procurate de către primărie de la proprietarii respectivi.