Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Eveniment » Ceremoniei de premiere a celor mai bune practici în administrația publică locală ”DIPLOMA de gradul  I”

Ceremoniei de premiere a celor mai bune practici în administrația publică locală ”DIPLOMA de gradul  I”

24 Decembrie 2022, Sâmbată
271
0

???? Pentru prima dată în istoria sa, Primăriei orașului Sîngera i-a fost decernată DIPLOMA de gradul  I ????pentru implementarea celor mai bune practici printre administrațiile publice locale în perioada 2020-2022.
???? Premiul a fost acordat în cadrul Ceremoniei de premiere a celor mai bune practici în administrația publică locală, eveniment organizat de IDIS „Viitorul”, în cadrul Programului bunelor practici ale autorităților publice locale, implementat cu suportul financiar al Consiliului Europei. 
???? Scopul Programului Bunelor Practici este acela de a identifica și disemina inițiativele originale din administrația publică locală din Republica Moldova, precum și a face cunoscute experiența și rezultatele remarcabile ale autorităților și instituțiilor publice locale din țară.
????Mulțumesc pentru apreciere și încurajare organizatorilor, finanțatorilor și tuturor partenerilor de dezvoltare ai orașului Sîngera❤️
???? P.S. Sperăm că va veni și timpul când și Administrația Publică Centrală va promova și susține cele mai bune practici ale  Administrațiilor Publice Locale.