Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Eveniment » Mesaj de felicitare al Primarului or. Sîngera Valeriu POPA, cu Sfintele Sărbători de Paști

Mesaj de felicitare al Primarului or. Sîngera Valeriu POPA, cu Sfintele Sărbători de Paști

18 Aprilie 2020, Sâmbată
954
0


Iată-ne ajunși în pragul celei mai mari sărbători a întregii creștinătăți, Ziua Sfintelor Paști, ziua Învierii Domnului Isus Hristos, ziua biruinței vieții asupra morții, a luminii asupra întunericului și a dragostei asupra urii și a păcatului.

Deşi în această perioadă ne confruntăm cu numeroase provocări, sunt sigur că Lumina Învierii Domnului ne va ajuta să le trecem, cu răbdare, ascultare și încredere.

Vă informăm că, în acest an, Slujba Pascală va fi săvârșită în fiecare biserică din localitățile noastre, doar că... la indicația autorităților centrale - în biserici, la Sfânta Liturghie vor participa doar preotul și slujitorii bisericii (cu părere de rău, fără participarea creștinilor).

Referitor la sfințirea darurilor pascale, preoții au transmis mesaje creștinilor, luând în considerație dispozițiile autorităților și a poliției, inclusiv faptul că oamenii, din păcate, nu pot participa la Slujba Învierii.

Totodată, vă reamintesc că în aceste zile, rămân în vigoare absolut toate restricţiile impuse de autorități, inclusiv:
- persoanele care se află în afara domiciliului/reședinței sunt obligate să deţină asupra lor un act de identitate;
- aflarea în grupuri mai mari de 3 persoane este interzisă;
- este interzis persoanelor în vârstă de peste 63 ani, aflarea în afara domiciliului și în spațiile publice;

În aceste vremuri deloc simple, vă doresc tuturor multă-multă sănătate, înțelepciune și răbdare, iar această perioadă să o petrecem cu speranță, încredere și nădejde în Dumnezeu!

HRISTOS A ÎNVIAT!
…și nu uitați…
„Dacă Dumnezeu e pentru noi, cine este împotriva noastră?" (Romani 8:31)