Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » General » Implementarea proiectului de gazificare a zonei „TOC”.

Implementarea proiectului de gazificare a zonei „TOC”.

08 Mai 2020, Vineri
345
0

Cu toate că situația epidemiologică frânează activitatea autorităților publice, totuși prin muncă și insistență, azi mă bucur să vă informez că, într-un final, am reușit să obținem încă o victorie - implementarea proiectului de gazificare a zonei „TOC”.

Nu a fost ușor, proiectul avea prea multe lacune… și cu toate impedimentele apărute, într-un termen relativ scurt, proiectul a fost corectat, ajustat, coordonat, expertizat, depus pentru implementare și… ACCEPTAT.

Toate aceste acțiuni au fost posibile datorită unei comunicării și conlucrări eficiente cu responsabilii de la Chișinău-Gaz și Primăria mun. Chișinău, în special cu dl. Primar General, Ion Ceban, cărora le sunt recunoscător și le mulțumesc.

La cerere se anexează copia buletinului, modelul cererii îl găsiți la Primărie, scrieți cererea și vă oferim bonul de plată pe care îl achitați direct pe contul Chișinu-Gaz. Suma este de 2970 lei, iar țeava de gaz va fi dusă pînă la hotarul fiecărui lot.

Pentru comoditatea dvs., toate cererile de conectare la gaz se depun la Primăria Sîngera, tot de aici primiți și ordinele de plată (eliberate de Chișinău-GAZ).

IMPORTANT!
Cererile se depun de proprietarul lotului de teren, indiferent dacă aveți sau nu construcție pe teren!

IMPORTANT!
Orice cerere depusă în trecut nu este valabilă (am înțeles că unele persoane ar fi depus careva cereri), pentru prima dată, Chișinău-Gaz a eliberat acum cereri și ordinile de plată !

Avem colectate în jur de 50 de cereri – cu cât mai curând oamenii depun cererile, cu atât mai curând încep lucrările!

✅ Alte proiecte urmează…
Adauga comentariu
Comentarii (0)