Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Actiuni/Activitati » Primăria or. Sîngera întreprinde măsuri continue de salubrizare a localităților noastre

Primăria or. Sîngera întreprinde măsuri continue de salubrizare a localităților noastre

16 Aprilie 2021, Vineri
325
0
Stimați locuitori ai or. Sîngera, s. Dobrogea și Revaca,

Primăria or. Sîngera întreprinde măsuri continue de salubrizare a localităților noastre, lichidare a gunoiștilor neautorizate, plantare a copacilor, curățarea bazinelor acvatice etc. 

Totodată, e important ca și oamenii să conștientizeze că orașul nostru va fi curat, atunci când printr-un efort comun, vom participa nu doar la salubrizarea teritoriului, dar mai ales, la PĂSTRAREA CURĂȚENIEI !

În acest sens, luând în considerație Dispoziția Primarului or. Sîngera nr.15 din 22.03.2021, în scopul salubrizării și amenajării continue a localităților noastre, vă chem să ne mobilizăm împreună și să menținem în ordine spațiile publice prin acțiuni de:
- Amenajare a perimetrului gardului gospodăriei dvs.;
- Curățarea drumului din fața porții;
- Tăierea crengilor care cresc în direcția drumului și care creează obstacole pentru deplasarea mașinii de salubrizare;
- Implicare în lichidarea gunoiștilor stihinice.

 În context, menționăm ca Primăria or. Sîngera va acorda tot suportul necesar celor care se vor implica în acțiuni de salubrizare a teritoriului, inclusiv prin asigurarea transportării gunoaielor colectate.

 În cazul în care, oamenii dintr-o mahala se mobilizează pentru salubrizarea unui teritoriu, rugăm să ne contactați la nr. de tel 067 43 13 17, pentru ca Primăria să pună la dispoziție containere și transport pentru evacuarea deșeurilor.
 Mulțumim tuturor celor care se implică!