Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Anunțuri » Cu privire la organizarea și desfășurarea acțiunilor de primăvară de salubrizare și amenajare a localității și a corpurilor de apă

Cu privire la organizarea și desfășurarea acțiunilor de primăvară de salubrizare și amenajare a localității și a corpurilor de apă

23 Martie 2021, Marți
437
0

În scopul organizării și desfașurării eficiente a acțiunilor de primăvară de salubrizare și amenajare a localităților și a corpurilor de apă, în temeiul art.29 (1) lit. h și lit. h' din Legea nr.43 6/2006 privind administrația publică locală, Primarul or.Sîngera DISPUNE:
  1. Întreprinderea măsuri de salubrizare a teritoriul administrat, inclusiv salubrizarea drumurilor și spațiilor publice.

  2. Se pune în sarcina șefilor de instituții, asociații și agenților economici din teritoriu, precum și cetățenilor salubrizarea teritoriului aferent imobilelor pe care le administrează, unde își desfașoară activitatea sau care le aparțin, inclusiv curățarea copacilor de ramurile care cresc în direcția drumului.

  3. Intreprinderea măsurilor de mobilizare a voluntarilor întru salubrizarea și amenajarea fâșiilor și a zonelor de protecție a corpurilor de apă, a spațiilor verzi publice și a fâșiilor forestiere de protecție, plantarea arborilor și arbuștilor.

  4. Organizarea și controlul asupra procesului se pune în sarcina Specialistului Drumuri și Construcții din cadrul primăriei or. Sîngera, precum și a Viceprimarului or. Sîngera.