Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Anunțuri » Cu privire la disponibilitatea de imunizare anti-COVID- 19 pentru angajații întreprinderilor și companiilor

Cu privire la disponibilitatea de imunizare anti-COVID- 19 pentru angajații întreprinderilor și companiilor

26 Mai 2021, Miercuri
154
0

Primăria municipiului Chișinău anunță disponibilitatea de imunizare anti-COVID- 19 pentru angajații și colaboratorii (împreună cu membrii familiilor, adulți 18+) întreprinderilor și companiilor de stat și private, altor instituții și agenți economici de pe teritoriul mun. Chișinău.

Vaccinarea grupurilor profesionale organizate sus-menționate se poate efectua la Centrul Municipal de Vaccinare (CMV) în baza scrisorilor de solicitare, cu anexarea listei doritorilor din rândul angajaților, conform stocului disponibil și livrărilor graduale de vaccinuri.

Scrisorile cu listele angajaților care și-au exprimat dorința de vaccinare vor fi remise în adresa Centrul Municipal de Vaccinare (str. Petru Rareș 18), la e-mail cvcovid19chisinau@gmail.com, cu indicarea obligatorie a unei persoane responsabile din cadrul instituției solicitante și datelor de contact. Vaccinarea este gratuită pentru toate grupele de vârstă, începând de la 18 ani.

Alternativ, întreprinderile cu un număr de 50-200 de angajați pot solicita vaccinarea, prin echipa mobilă de vaccinare, la locul de muncă, contactând administrația Asociației Medicale Teritoriale din sectorul de referință (AMT Botanica, AMT Buiucani, AMT Centru, AMT Ciocana, AMT Rîșcani).

Vaccinarea împotriva infecției cu noul coronavirus constituie cel mai important instrument pentru reducerea riscului de contaminare, a pericolului de a dezvolta o formă severă sau'survenirii decesului din cauza bolii.

Pentru informații suplimentare contacți Direcția generală asistentă socială și sănătate la adresa e-mail: sanatate@dgass.md sau tel. (022) 212236.


 
Adauga comentariu
Comentarii (0)