Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Actiuni/Activitati » Extinderea sistemului de canalizare din or. Sîngera

Extinderea sistemului de canalizare din or. Sîngera

12 Septembrie 2021, Duminica
186
0
 După mai bine de 22 de luni în care împreună cu reprezentanții APĂ-CANAL Chișinău, am reușit să clarificăm peste 200!!! (cele mai grave) probleme ale sistemului de canalizare din or. Sîngera (construit din start total aiurea);

✅ după ore întregi petrecute pe șantier, cel puțin 2-3 zile pe săptămână, petrecute pe la diverse instituții, agenții și departamente – pentru a clarifica problemele de proiectare, reproiectare, verificare, pentru a obține avize, coordonări etc. etc.;
✅ după achitarea unor datorii de peste 6 mln lei moștenite încă de prin 2017-2018, 
✅ ????azi reușim, într-un final, să deblocă acest proiect, să-l aducem la condițiile ce corespund normelor și să obținem toate acordurile pentru a putea extinde sistemul de canalizare din or. Sîngera. 

✅Oare asta nu  se putea face din start, fără ca să irosim noi 22 de luni (peste 650 de zile)?
✅ peste 650 de zile de muncă – care, posibil nu este atât de vizibilă, dar în rezultatul căreia am reușit să transformăm niște țevi îngropate în pământ, intr-un sistem de canalizare.

✅ Tuturor reprezentanților S.A. APĂ CANAL Chișinău, de la muncitorii de pe șantier până la dl Director General - Vă mulțumim pentru tot suportul dvs în rezolvarea celor mai stringente probleme ale acestui proiect.

✅ Totodată, vă informăm că unele probleme locale (pe unele porțiuni ale sistemului de canalizare) mai persistă și se înlătură în continuu.