Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Eveniment » Open Fun Football Schools

Open Fun Football Schools

06 Octombrie 2020, Marți
348
0
Încă un proiect implementat în localitatea noastră – CCPA/OFFS (Open Fun Football Schools), proiect care are drept scop promovarea fotbalului printre copii.

În or. Sîngera,  proiectul a durat timp de 7 zile, fiind implementat în parteneriat cu organizaţia neguvernamentală CCPA din Danemarca şi Federația Moldovenească de Fotbal , de asemenea fiind susținut de Guvernul Suediei.

În total au participat 192 de fete și băieți, cu vârste între 5 și 11 ani (conform condițiilor din proiect), inclusiv copii din familii social-vulnerabile.

Cu toate că suntem într-o perioadă plină de restricții, totuși, cu respectarea strictă a instrucțiunilor privind măsurile de prevenire a infecției COVID 19, am reușit să creăm copiilor dar și părinților o mică sărbătoare. 

Mulțumiri aducem Federației Moldovenești de Fotbal, Polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție din or. Sîngera, Pompierilor de la Unitatea Detașamentului Salvatori și Pompieri Dobrogea, Antrenorilor și tuturor Copiilor și Părinților - pentru implicarea în acest proiect.