Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Actiuni/Activitati » Inceperea lucrarilor de gazificare a zonei TOC

Inceperea lucrarilor de gazificare a zonei TOC

19 August 2020, Miercuri
282
0
Stimați locuitori ai or. Sîngera !

Mă bucur să vă anunț că azi, 19 august, am reușit să dăm startul unui alt proiect în localitatea noastră - Gazificarea zonei TOC (finalizarea lucrărilor se preconizează a fi în decembrie 2020).

Realizarea acestui proiect a fost posibilă prin conlucrare, insistență, muncă în echipă și colaborare. În acest sens  aducem mulțumiri reprezentanților Chișinău-GAZ,  dl. primar Ion CEBAN și tuturor celor care sprijină și susțin comunitatea noastră.

IMPORTANT !
 Deținătorii de terenuri din zona Toc, care nu au reușit să depună cererea de conectare și să achite contribuția,  Vă reamintim că trebuie să depuneți cererea la sediul primăriei or. Sîngera, într-un termen cât mai restrâns.

La cerere se anexează copia buletinului, modelul cererii îl găsiți la Primărie, scrieți cererea și vă oferim bonul de plată pe care îl achitați direct pe contul Chișinu-Gaz. Suma este de 2970 lei, iar țeava de gaz va fi dusă până la hotarul fiecărui lot.

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create și vă rugăm să fiți receptivi și să conlucrați cu muncitorii care efectuează lucrările. 
Alte proiecte urmează...