Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Anunțuri » În contextul proiectării rețelelor edilitare în zonele noi, s. Revaca și s. Dobrogea (apa, canalizare)

În contextul proiectării rețelelor edilitare în zonele noi, s. Revaca și s. Dobrogea (apa, canalizare)

18 Martie 2021, Joi
175
0

În contextul proiectării rețelelor edilitare(apa, canalizare) în zonele noi s. Revaca și s. Dobrogea, Vă prezentăm decizia evaluării prealabile a impactului asupra mediului a activității planificate.

ANUNŢUL PUBLIC

privind aprobarea deciziei etapei de evaluare 

prealabilă a impactului  asupra mediului 

a activităţii planificate

 

 

Primăria or. Sîngera, mun. Chișinău anunţă publicul interesat, despre aprobarea şi emiterea deciziei etapei de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului, de către Agenția de Mediu, în cadrul procedurilor de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului prevăzute de Legea nr. 86 din 29 mai 2014 privind evaluarea impactului asupra mediului, cu modificările ulterioare, pentru activitatea planificată ,,Proiectarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare a s. Revaca și s. Dobrogea, or. Sîngera, mun. Chișinău”.


Decizia de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, Agenția de Mediu din data de 20.03.2021 şi la pagină web oficială http://mediu.gov.md/ro/node/143.


Publicul interesat poate înainta în formă scrisă, la sediul autorităţii competente emitente, comentarii/observaţii la conţinutul deciziei de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului din data publicării prezentului anunţ, până la momentul expirării termenului legal de contestare a actelor emise de către autorităţile administraţiei publice, prevăzuţi de legislaţia în vigoare.


Publicul interesat poate consulta la cerere, conţinutul informaţiei din cererea de evaluare prealabilă, şi depune propuneri/observaţii la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, Agenția de Mediu, str. Albișoara, 38, mun. Chișinău.


Observaţiile publicului, expuse în formă scrisă, se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, Agenția de Mediu, str. Albișoara, 38, mun. Chișinău.


Decizia poate fi descărcată de AICI.Adauga comentariu
Comentarii (0)