Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Anunțuri » Prelungirea termenului de participare la Concursul „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”

Prelungirea termenului de participare la Concursul „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”

14 Iunie 2021, Luni
377
0

Prin prezenta, Primăria municipiului Chișinău Vă informează despre prelungirea termenului de prezentare a dosarelor de participare la Concursul „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii” ce urmează a fi desfășurat la nivel local. Termenul de prezentare a dosarelor este prelungit până la data de 23.06.2021.  

                                                            

Condițiile de participare la Concurs sunt stipulate în Hotărârea Guvernului nr. 250 din 09.03.2005 cu privire la aprobarea Regulamentului pentru desfășurarea Concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”.


Doritorii de a participa la Concurs, urmează să completeze: (1) cererea-tip de participare (2) indicatorii privind desfășurarea activității economico-fmanciare conform domeniului de activitate (3) scurtă descriere a propriei afaceri, în formal liber. Dosarele urmează să fie prezentate pe adresa Direcției generale economie, comerț și turism str. Columna, 106, sau email: dgect@cmc.md