Or. Sîngera, str. 31 August 1989, Nr. 22
Anticamera primăriei
+373 (022) 41-30-41
E-mail: primaria@singera.md
Primaria Sîngera » Eveniment » Am finalizat lucrările de construcție a stadionului de minifotbal de la gimnaziul din s. Dobrogea

Am finalizat lucrările de construcție a stadionului de minifotbal de la gimnaziul din s. Dobrogea

31 August 2021, Marți
146
0
Am finalizat lucrările de construcție a stadionului de minifotbal de la gimnaziul din s. Dobrogea. Este unicul stadion de așa gen din regiune.

Începând cu 1 septembrie 2021, pentru prima data, elevii gimnaziului se vor bucura de orele de educație fizică petrecute pe un teren modern și ecologic.

Mulțumim FMF pentru colaborare și oferirea cu titlul gratuit a gazonului artificial de pe terenul de fotbal, primăriei Chișinău pentru suportul financiar oferit la construcția gardului de protecție, SRL AVANTE, pentru donația fără de care ar fi fost mult mai dificil să finisăm lucrările de amenajare.

Terenul de minifotbal are dimensiunea de 50X30 metri, este îngrădit și supravegheat video, iar pentru asigurarea durabilității, terenul are reguli stricte de utilizare a acestuia. În viitorul apropiat, urmează să efectuăm și lucrările de iluminare a terenului.

Pentru anul viitor ne propunem să construim încă un teren la gimnaziul din s. Revaca, pentru care avem deja elaborat proiectul tehnic. 

La deschiderea terenului i-am avut oaspeți pe dl. Primar General, Ion Ceban, dl. Igor Dobrovolski – maestru în sport, precum și reprezentanți de la FMF.

Sîngera, Dobrogea, Revaca merită tot ce-i mai bun, copii și tinerii noștri merită tot ce-i mai bun!